Járművezető képzés
motorvezető képzés
KRESZ tanfolyam online
slider7.jpg
slider8.jpg
slider9.jpg
previous arrow
next arrow

Online KRESZ tanfolyam

Válaszd az online beiratkozást és képzést, így személyes találkozó nélkül elvégezheted a távoktatásos KRESZ tanfolyamot. Kezd el még ma! 🙂

Online KRESZ tanfolyam

Jelentkezés tanfolyamra

Beiratkozás és a tanfolyam elkezdése 3 lépésben:

 • Kattints a jelentkezés tanfolyamra gombra vagy küldj egy e-mailt a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre.
 • Válasz e-mailben elkérjük a szükséges adataid, illetve megadjuk az autósiskola számlaszámát, melyre az elméleti tanfolyam díját átutalhatod.
 • Az átutalás után 24 órán belül egy regisztrációs e-mailt kapsz, és már kezdheted is a tanulást.
   

Iskolánkban lehetőség van távoktatásban (e-learning) elvégezni a KRESZ tanfolyamot az alábbi kategóriákban:

B   40.000,-
    35 000,- diákoknak
AM   35.000,-
A   40.000,-
A1   40.000,-
A2   40.000,-
A1 (B-vel)   40.000,-
A (2 éven túli A1-el)   40.000,-
A (2 éven túli A2-vel)   40.000,-
A2 (2 éven túli A1-el)   40.000,-


A tanuló ebben a rendszerben az akkreditált képzést a számítógépe előtt végzi el, és csak vizsgázni megy el a közlekedési hatósághoz.

A Stubán Autósiskola által megrendelt tanfolyam elvégzéséhez a tanuló egyedi azonosítót kap, amivel a rendszerbe belépve a tanulásra rendelkezésre álló idő alatt tetszőleges időbeosztással elvégezheti a képzést.
A tanfolyam elvégzése után a rendszer előállítja a hatályos rendelkezéseknek megfelelő képzési igazolást, amit elektronikus formában elküld a tanuló és iskolavezetője részére.

Elméleti oktatás ismertetése:

Az e-learning képzés egy a Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont által elfogadott és jóváhagyott zárt rendszerű távoktatási képzési forma. A tananyag fejezetekből és egy gyakorló modulból áll. Minden fejezethez tartozik egy részvizsga, amely a hivatalos KRESZ- vizsga metódusára épül.

Ahhoz, hogy Ön elérje és elkezdhesse tanulni a következő fejezetet, sikeresen teljesítenie kell a fejezet és a részvizsga követelményeit.
A fejezet akkor válik teljesítetté, ha az összes tananyagoldal kötelező elemeit megjelenítette és sikeresen teljesítette a tesztet, tehát minden oldal a tartalomjegyzékben megkapja a teljesített státuszt jelentő zöld pipát.

A tananyag akkor válik teljesítetté – tehát Ön akkor jelenthető a hivatalos KRESZ-vizsgára – amennyiben az összes fejezetet és a hozzájuk kapcsolódó vizsgákat teljesítette, s az utolsó fejezet utáni próbavizsgát is sikeresen teljesítette. (Ide bármikor visszatérhet gyakorolni a vizsga előtt.)

A tanuló e-learning tananyaghoz való hozzáférése egyedi azonosítóval (felhasználói név, jelszó megadása) történik.

A tanuló hozzájárul az oktatási rendszerben adatainak kezeléséhez, gondoskodik a szükséges informatikai háttérről és internet elérésről.

A "B" (személygépkocsi) -kategóriás tananyag hagyományosan három tárgyból áll: közlekedési alapismeretekből, a járművezetés elméletéből, illetve szerkezeti és üzemeltetési ismeretekből. Ezek összemosódnak, mert az e-Titán egyes fejezeteiben mindhárom aspektus megjelenik valamilyen módon.

A teljes számítógépes tananyag 4 fejezetből, 24 modulból, 1100 oldalból, és a közéjük fűzött 1800 médiaelemből áll.
Minden fejezet végén részvizsgát találunk, és csak akkor lehet továbblépni, ha ezt teljesítette. Persze előtte kitölthet több gyakorló tesztet is.

A teljes interaktív tanfolyam végén, átfogó szimulált vizsga következik és akkor sikeres, ha legalább 87%-on teljesítette a tanuló.
A rendszer elektronikus formában automatikusan kiállítja a képzési igazolást, és aki ezt megkapta, már mehet is vizsgázni.

A tananyag megrendelésétől számított 90 napon belül el kell kezdeni a képzést (regisztrálás, bejelentkezés).
A regisztrált, saját kóddal belépő tanulók időbeosztása csak részben önálló az e-rendszerben, hiszen az első belépéstől 180 napon át tartó tanulást enged a szoftver, 75 órát tölthetünk a tananyagban, utána kiléptet a program.

Hogyan lehet jelentkezni az online KRESZ tanfolyamra:

Jelentkezés tanfolyamra gombra kattintva vagy a Stubán Autósiskola ügyfélfogadási idejében személyesen.

A tanfolyam sikeres elvégzése után, lehet jelentkezni az elméleti vizsgára. A jelentkezés, csak a Stubán Autósiskola keretein belül lehetséges!

Az e-Titán Rendszer használatához, eléréséhez, valamint az e-learning képzésben való részvételhez az alábbi informatikai környezettel kell rendelkezni:

 • Számítógép (PC, notebook)
 • Ajánlott minimális képernyőméret: 13"
 • Legalább Windows 8.1 (vagy újabb) operációs rendszer
 • Legalább 1024x768 képernyőfelbontás
 • Intel i3 processzorcsalád vagy azzal egyenértékű teljesítmény
 • 2 GB RAM
 • Minimális böngésző követelmény: Internet Explorer, Google Chrome vagy Mozilla Firefox legfrissebb verziója
 • Internet kapcsolat: Stabil, legalább 768 Kbps letöltési sebességgel

Jogosítvány szerzés: KRESZ tanfolyam, Elsősegélynyújtási ismeretek, gyakorlati autós, motoros képzés

Stubán Autósiskola

Telefon: +36 20 457 5711

Email: stubisuli@gmail.com

Stubán Autósiskola Facebook Stubán Autósiskola Instagram Stubán Autósiskola Tiktok

 

Keresés az oldalon:

Stubán Autósiskola logó

Ügyfélfogadás

Bük, Dr. Horváth Tibor utca 56.

Hétfő, szerda: 17:00 - 19:00 óra

Szombathely, Semmelweis Ignác utca 12.

Kedd, csütörtök: 14:00 - 18:00 óra